Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen att prova vår bastuflotte!

host

Under hösten och vintern har du chans att prova vår bastuflotte som är byggd just för oss! Detta ingår när du bokar boende men du är även välkommen att basta även om du inte bor över.

Bastuflotten ersätter vår sjöbastu som tagits bort på grund av att vi börjat bygga vårt nya badhus. Ombyggnationen kommer att resultera i 400 kvm wellness med olika bastukoncept och relaxytor och beräknas stå klart våren 2017.

Läs gärna mer om badhuset här

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.