Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sommarbuffé med grilltema

26
Jun 2017
Sommarbuffe grilltema

I sommar serverar vi återigen vår populära buffé med grilltema!

Varje kväll dukar vi upp ett härligt salladsbord, olika såser, sill och annat kallskuret samt potatis och ugnsrostade grönsaker. En av våra kockar står på terrassen (så länge vädret tillåter) och grillar kött, kyckling, majs, halloumi, lax och korv. Efter grillningen väntar vårt goda dessertbord. Barnen har sin alldeles egna buffé att ta ifrån.

Tid

Buffén serveras alla dagar kl 18.30-21.30.

Pris

295 kr per person
85 kr för barn 4-12 år.

boka bord

Välkommen att boka bord på 031-799 63 20.

Buffén serveras alla dagar från 26 juni till och med 19 augusti. Grillningen sker utomhus så länge vädret tillåter.

Varmt välkommen!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Badhuspaket

Premiär!
Snart är vårt helt nya Badhus klart och från och med 25 maj erbjuder vi ett härligt badhuspaket, boka in dig redan idag!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.