Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Öppettider jul EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hugos Handel & Kök har öppnat!

Efter att ha varit hyresgäst med sitt distributionslager och kontor på Nääs Fabriker i över 15 år expanderar Hugo Ericson Ost och har nu slagit upp dörrarna till en helt ny delikatessbutik  där de breddat sitt sortiment. Hugos Handel & Kök erbjuder säsongsanpassade godsaker, skafferivaror och färdiga rätter. Skapade från grunden eller inköpta från lokala gårdar i när och fjärran.

”Äntligen får jag möjligheten att vara kreativ i ett större perspektiv och genomföra drömmen om en butik med ett brett sortiment inom delikatess och utvalda livsmedel” säger Jenny Svensson, VD på Hugo Ericson Ost.

Hugo Ericson Ost är ett familjeföretag som startades redan 1888 då VD Jenny Svenssons morfars morfar öppnade den första butiken i Stora saluhallen i centrala Göteborg. Idag består Hugo Ericson Ost av två företag, butiken i Saluhallen och grossistverksamheten som har sitt kontor på Nääs Fabriker.

Läs mer om Hugos Handel & Kök här

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Julshopping i våra butiker

Shoppa dina julklappar i vår mysiga miljö!
I våra butiker hittar du mode, inredning, delikatesser och jupynt och vi hjälper gärna till att hitta de perfekta klapparna för just dig. Självklart slår vi in dina paket fint också! Helgerna innan jul har våra butiker lite extra julmysigt med olika aktiviteter och erbjudanden, bland annat besök av tomten och olika erbjudanden.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!