Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hugo Ericson Ost öppnar deli- och livsstilsbutik på Nääs Fabriker!

Hugo Ericson Ost

Efter att ha varit hyresgäst med sitt distributionslager och kontor på Nääs Fabriker i över 15 år expanderar Hugo Ericson Ost och planerar för en butik där de breddar sitt sortiment. Öppnandet av nya butiken beräknas till våren 2017.

”Äntligen får jag möjligheten att vara kreativ i ett större perspektiv och genomföra drömmen om en butik med ett brett sortiment inom delikatess och utvalda livsmedel” säger Jenny Svensson, VD på Hugo Ericson Ost.

Hugo Ericson Ost är ett familjeföretag som startades redan 1888 då VD Jenny Svenssons morfars morfar öppnade den första butiken i Stora saluhallen i centrala Göteborg. Idag består Hugo Ericson Ost av två företag, butiken i Saluhallen och grossistverksamheten som har sitt kontor på Nääs Fabriker.

Läs hela pressmeddelandet här

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.