Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy Höstmarknad 6-7 oktober EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Smycken från andeliusgribbe

Vi är så glada över att berätta att vi nu säljer andeliusgribbes fantastiska smycken i vår hotellreception! Smyckena är formgivna av Karin Andelius och Linda Gribbe och består av stilrena, nätta armband, halsband och örhängen med ideologiska budskap.

Välkommen in och kika på smyckena i vår reception, perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Om andeliusgribbe

Smyckesföretaget andeliusgribbe grundades 2015 av Karin Andelius och Linda Gribbe – två nära vänner och kollegor med bakgrund inom danskonsten. Ur deras genuina intresse för estetik, men även ur en vilja att bidra och göra gott, har verksamheten vuxit fram. Smyckena är tillverkade i små svenska produktionsenheter och är gjorda i kirurgiskt stål som pläterats i sterling silver och 24 k guld.

-Vi kombinerar mode och design med ideologisk medvetenhet och respekt för människa och miljö. Det vill säga snygga, svensktillverkade smycken som man kan bära med gott samvete och som fungerar som en daglig fysisk påminnelse om hur man vill leva sitt liv. Vår förhoppning är att de skall inspirera till små (eller stora!) vardagliga val som tillsammans bidrar till en positiv samhällsutveckling, säger Linda Gribbe.

-För oss är det av yttersta vikt att arbeta så etiskt som möjligt i varje led. Våra smycken tillverkas i Sverige eftersom vi vill försäkra oss om att vi håller en hög nivå vad gäller miljöhänsyn och arbetsförhållanden. Vi vill bära dem varje dag, dels för att vi tycker de är väldigt fina, men också för att utmana våra tankar om frågor som rör t.ex. jämställdhet och solidaritet, säger Karin Andelius.

För mer information besök Andelius Gribbes hemsida

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

September – utställning på Brique

Brique lanserar nya varumärken i butiken med en utställning i Orangeriet. Kom och möt textilier från Tekla Fabrics, blomsterkonst av florist Kajsa Göransson, Art and Flora samt vacker japansk keramik signerad Masayoshi Oya, Studio Oyama.
21
Sep 2018

Välkommen på tjejkväll 21 sep

Nu är det äntligen dags för höstens tjejkväll! Vi har bjudit in
Malin Persson - influencer, programledare, bloggare och inspiratör - som kommer att prata utifrån temat Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det? Det blir som vanligt en kväll full av inspiration, mingel, skön musik, shopping och upplevelser. Alla som kommer får med sig en fin goodiebag hem.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!