Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.

– Se till att ni som brudpar inte har något ansvar, eller uppgift på bröllopsdagen. Ni ska kunna slappna av och njuta av dagen och det ska finnas folk runt omkring er som hjälper er med allt som ska organiseras eller om något går fel.

– Tala om för familj och vänner att ni anlitat en fotograf, så att de kan njuta av vigseln och ta in nuet, istället för att försöka fånga allt med telefon eller filmkamera.

– Fotografierna är ofta de enda minnen som objektivt speglar hela bröllopsdagen, värdesätt minnena. Spara inte in på just fotograferingen, det kommer ni med all säkerhet ångra i efterhand.

– Be gärna fotografen att ta bilder även på närmaste familj och vänner, det kan ibland glömmas bort men är väldigt kul att ha i framtiden.

Klicka gärna här för Lindas FAQ om bröllop

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.