Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Bröllops- och födelsedagspresenter som ger fina minnen

Vad ska man ge bort i bröllops- eller födelsedagspresent till paret eller personen som har allt? Och vad kan man önska sig när man firar en stor dag? Här visar vi lite inspiration!

Det är populärt att önska sig presentkort på upplevelser såsom en hotellnatt, resa eller restaurangbesök. Men det kan också vara kul att ha något bestående minne i en sak som kan stå framme eller användas i hemmet. Hos oss kan ni som brudpar skapa en önskelista i alla våra tre butiker med presenter som era gäster kan välja mellan. Detta brukar vara uppskattat som gäst också då man har chansen att ge bort något som man vet uppskattas av mottagaren. Alla bilder ovan visar presenttips som finns att köpa i våra butiker Steningekompaniet, Brique & Bomullsfabriken. Välkommen in till oss!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.