Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Hyr en av våra pop up-butiker!

I anslutning till övriga butiker på området erbjuder vi nybyggda lokaler för uthyrning under begränsad tid. Våra pop up-butiker år att hyra för både kortare och längre perioder, kanske skulle ditt företag passa in här hos oss?

Perfekt för  lansering av en ny produkt eller exponering av ett helt nytt märke, eller för dig som har en webbshop och vill bli fysisk för en stund. Möjligheterna är stora och alla idéer är välkomna!

flexibla förutsättningar

Vi har två pop up-butiker tillgängliga för uthyrning. Storleken är ca 16 kvm per butik. Uthyrningstiden kan variera och vi försöker anpassa detta efter respektive aktörs förutsättningar. Butikerna ligger i anslutning till övriga butiker på området med gemensam butiksentré.

”Vi tror att pop up-butikerna blir ett bra komplement till övriga fasta butiker på området, säger Linda Pettersson, VD på Nääs Fabriker, och tillägger ”Det är en bra möjlighet för  nystartade företag att visa upp sin produkt eller för webbaserade butiker att synas under en period. Det kan också passa ett etablerat varumärke som vill lansera en ny kollektion”.

Möjligheterna är som sagt många och vi tar gärna emot tips på passande samarbetspartners.

mer info och kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer info: kund@naasfabriker.se

 

Uppleva