Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Trendkväll med Säker stil - Stiltips, inspiration och garderobens hjältar

Välkommen på Trendkväll med övernattning, när succé-duon Säker stil, Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, besöker Nääs Fabriker, under ett maxat dygn den 25 – 26 september. Obs! Eventet är fullbokat!

På grund av rådande situation med Covid-19 har vi sett över ramarna för Säker stil-eventet och skapat en lösning så att vi kan genomföra kvällen enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Alla deltagare delas in i olika grupper och föreläsningen flyttas från butikerna ner till Bomullsmagasinet mittemot hotellet där det är lättare att hålla avstånd. Middagsbuffén ersätts av en varmrätt med dessert från vår konditor Disa samt kaffe. Du som är inbokad till eventet får information med de hålltider som gäller för dig. Varmt välkommen!

Hur kan du utmana DIN stil? Garderobens hjältar och nyckelplagg? Trender och stiltips som förnyar din garderob? Duon, som driver Säker stil-podden och skrivit bästsäljande böcker om mode och stil, delar med sig av inspiration, kunskap och konkreta tips under sin trendföreläsning.

Passa på att ge stilen och garderoben en energi-injektion, boka nu för att säkra din plats!

DATUM: fredag 25 september
TID: från kl 18.00
PLATS: Nääs Fabriker

Program

18.00 Dörrarna öppnar! Entré genom butiksentrén mitt på området.
18.30 Säker stil-duon Ebba & Emilia håller en trendföreläsning. De bjuder på höstens trender, går igenom garderobens ikoniska plagg och stiltips, för vardag såväl som fest. Alla butiker håller öppet, skön musik från DJ, bra erbjudanden och överraskningar under kvällen.
från 20.00 Middag i hotellrestaurangen, som ingår i Säker stil-övernattningspaketet. Man väljer själv när man vill går ner och äta. Butikerna har öppet till kl 21.00.

Säker stil boendepaket – 1 495:-/person

I paketet ingår välkomstdryck och tilltugg, föreläsning av Säker stil, specialerbjudande i butikerna, överraskningar samt goodiebag. Det ingår middagsbuffé inkl kaffe och dessert, frukostbuffé samt entré till Badhuset. I priset ingår del i dubbelrum, det finns även singelrums-tillägg om du önskar.

Bokning

Säker stil boendepaketet bokas via mail: hotell@naasfabriker.se eller telefon: 031-799 63 00.

Förskottsbetalning gäller och skall vara oss tillhanda inom 7 dagar från bokningstillfället.
Kostnadsfri avbokning är möjlig fram till den 1 augusti.
Skynda dig med din anmälan, vi har begränsat antal platser och sist blev vi fullbokade snabbt!

Mer info

För frågor om eventet kontakta oss gärna på info@naasfabriker.se

PS: Ladda upp inför kvällen genom att lyssna på Säker stil-podden – varje torsdag pratar Ebba och Emilia om trender, stiltips och annat som gör livet värt att leva!

Varmt välkommen!

Uppleva