Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Sommarhotell vecka 27-32

Under sommarsäsongen 29 juni – 16 augusti serverar vi ett somrigt utbud i restaurangen och har extra roliga aktiviteter och erbjudanden för hela familjen.

Sommarlunch

Under sommaren serverar vi en fast lunchmeny dagligen kl 12.00-15.00. Välj mellan rätter som räkmacka, sallad och högrevsburgare.
Vi har även en barnmeny med köttbullar och ugnsbakad lax. Se hela lunchmenyn här

BBQ-buffé

I sommar serverar vi återigen vår populära bbq-buffé. Våra kockar står på terrassen och grillar och till bordet serveras en tillbehörsplanka med varma och kalla tillbehör, bröd, smör samt sallad. Efter grillningen väntar något sött. Buffén serveras dagligen kl 18.00-22.00. Pris: 295 kr per person, 99 kr för barn 3-12 år. Läs mer om grillbuffén här

Frukost

Serveras i restaurangen alla dagar 07.00-10.30.

Sommarbubblor med chark

Kall, bubblig och ekologisk. Prosecco Alberto Nani. Frisk och fruktig tillsammans med en oförskämt god lufttorkad Coppa, salami och utvalda tillbehör. Serveras onsdagar och torsdagar hela sommaren mellan 12.00 och 18.00. Kom närmare Italien för bara 299: – Benvenuto.

Food truck

Under soliga dagar torsdag-söndag öppnar vi upp vår härliga orange food truck. Här kan du njuta av läskande drycker och snacks precis vid sjön,

Nääs Fabriker Kafé

Vårt kafé är öppet dagligen. Här serverar vi dagens lunch, somrig fika, matiga smörgåsar, soppa, pajer, gott kaffe, smoothies, hembakat och vår egentillverkade glass.

 

In- & utcheckning

Under sommarperioden är incheckning kl 15.00 och utcheckning kl 11.00 varje dag.

Aktivitetshus

I vårt Båthus 2 erbjuder vi olika aktiviteter såsom kubb, pingis, frisbees, fiskeutrustning, dart m.m.

Bad

Sjön ligger precis utanför hotellet och det är bara att hoppa i direkt från bryggan. Passa även på att boka till entré till vårt fina Badhus – 150:- för vuxen och 75:- för barn (särskilda barntider finns).
Vi vill också tipsa om möjligheten att göra en liten utflykt till badplatsen vid Torskabotten uppe i Tollered.

Kanot & kajak

För den som vill ta sig lite längre ut på sjön finns möjligheten att hyra kanot genom vår granne Sjölyckan
På Nääs Fabriker har vi även kajaker för uthyrning. Vi kan verkligen rekommendera en tur på sjön på detta sätt, det är en väldigt härlig känsla och fint sätt att se den vackra miljön runt hotellet.

SUP, trampbåt & roddbåt

I sommar finns möjlighet att ta en tur i en av våra trampbåtar eller prova på SUP (stand up paddle boarding) hos oss. Det är roligt att utöva, socialt och bra träning för hela kroppen. SUP-brädor och trampbåtar hyrs genom hotellreceptionen. En nyhet i sommar är att vi även har två båtar för uthyrning, med eller utan motor. Läs mer här

Wakeboard

I samarbete med Sävelången Wake Club erbjuder vi wakeboardåkning hela sommaren. Det finns även möjlighet att åka ring bakom båt för dig som vill prova det.

Cykeltur

Låna våra cyklar helt kostnadsfritt och upptäck omgivningarna runt Nääs Fabriker. Vi tipsar gärna om trevliga rundor!

Utomhusaktiviteter

Vår utemiljö bjuder in till olika aktiviteter. Läs här om vad du kan göra på området

Utflyktstips

Här har vi sammanställt olika utflyktstips och aktiviteter på Nääs Fabriker med omnejd.

Upplevelsemeny

Vi har samlat en rad upplevelser som du kan boka till för att göra din vistelse extra härlig här hos oss. Se vår upplevelsemeny här

 

Ovan gäller sommarperioden vecka 27-32, 29 juni-9 augusti 2020.
Kontakta oss i receptionen om du vill veta mer: 031-799 63 00 eller hotell@naasfabriker.se

Välkommen till en härlig sommar på Nääs Fabriker!

Uppleva