Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy Höstmarknad 6-7 oktober EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Badhuspaket dag med lunch

Välkommen att njuta av en heldag hos oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. Vi har satt samman ett dagpaket som inkluderar entré till vårt Badhus, lunch eller brunch och shoppingrabatt i butikerna Bomullsfabriken, Brique och Steningekompaniet.

Dagpaket tisdag-fredag 400:-

Paketet inkluderar:
Besök i vårt Badhus mellan kl 11.00-13.00
Nääs Fabrikers Badhus-kit
Fri träning på vårt gym utomhus
Lunch med två olika varmrätter, inklusive soppa och sallad, serveras kl 13.00
Shoppingrabatt 10% på BomullsfabrikenBrique och Steningekompaniet (voucher hämtas i hotellreceptionen)

 

Bokning

Dagpaketet bokas på telefon 031-799 63 00 eller email hotell@naasfabriker.se

Badhuspaket dag med lunch går att boka tisdag-fredag.
Dagpaketet är ej bokningsbart på midsommarafton, röda dagar samt under vår sommarperiod 2 juli – 12 augusti.

Välkommen!

 

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

September – utställning på Brique

Brique lanserar nya varumärken i butiken med en utställning i Orangeriet. Kom och möt textilier från Tekla Fabrics, blomsterkonst av florist Kajsa Göransson, Art and Flora samt vacker japansk keramik signerad Masayoshi Oya, Studio Oyama.
21
Sep 2018

Välkommen på tjejkväll 21 sep

Nu är det äntligen dags för höstens tjejkväll! Vi har bjudit in
Malin Persson - influencer, programledare, bloggare och inspiratör - som kommer att prata utifrån temat Klimatsmart och stilmedveten samtidigt, går det? Det blir som vanligt en kväll full av inspiration, mingel, skön musik, shopping och upplevelser. Alla som kommer får med sig en fin goodiebag hem.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!