Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Nina Bryngelsson på Nääs Bomullsfabriken om Nääs Fabriker

Bomullsfabriken är Nääs Fabrikers största butik idag och ännu så länge den mest kända i området med kunder från hela Göteborgsområdet, ja hela regionen. Det är en livsstilsbutik i ordets verkliga bemärkelse; lika mycket upplevelse som butik.

Nina Bryngelsson som är butikschef på Bomullsfabriken beskriver butiken mer i termer av en mötesplats, ett ställe där kunderna både umgås, inspireras och shoppar. Det märks direkt när man kliver in i butiken. Den är omsorgsfullt och inbjudande inredd med en blandning av accessoarer till hemmet, kläder för hela familjen, både välkända och okända varumärken i olika prisnivåer. En del av butiken används också som minigalleri för olika konstnärer och det går att ta en kopp kaffe när man är på besök.

Idag har Bomullsfabriken i genomsnitt 5 000 besökare i månaden och antalet ökar stadigt tack vare ett aktivt arbete med butiken, utbudet och upplevelsen.

”Vi har hittat ett koncept som fungerar och som gjort oss till något av ett utflyktsmål, säger Nina Bryngelsson. Många av våra kunder, ofta hela familjer eller kompisgäng, åker ganska långt för att komma hit. Samtidigt har vi självklart många stamkunder här från Lerum och Tollered och, inte minst, alla konferensgäster på hotellet.”

Bomullsfabriken arrangerar regelbundet event för lite större grupper. Ibland själva och ibland i samarbete med exempelvis hotellet här på Nääs Fabriker. Att hitta samarbeten är centralt på Nääs Fabriker och utvecklas hela tiden för att stärka både enskilda butiker och Nääs Fabriker som destination.

”Nääs Fabriker är en totalupplevelse som är helt avgörande för butiken, säger Nina. Det är vi tillsammans som skapar destinationen Nääs Fabriker. Vi som driver butik eller andra publika verksamheter är därför i ständig dialog och medverkan med Nääs Fabrikers ledning för områdets utveckling som destination; vi hjälper och stöttar varandra och hittar hela tiden nya samarbeten.”

Läs mer om Nääs Bomullsfabriken här.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.