Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen på sopplunch 22 februari

22
Feb 2019

Välkommen på sopplunch fredag 22 februari. Denna gång hålls sopplunchen på Öijared Resort med temat ”Varumärket i en digital värld”.

22 februari kl 11.15-13.15

Varumärket i en digital värld

Välkommen till årets första sopplunch som fokuserar på praktiska aspekter av immaterialrätten i form varumärkes- och domännamnsfrågor och vad du som företagare bör tänka på bl.a. i och med ökad digitalisering.

Varför ska du skydda ditt varumärke? Vad innebär varumärkesskydd och vilka verktyg finns? Hur skyddar företagare sitt varumärke online från intrång, bedrägeriförsök samt försäljning av piratkopierade produkter?

Zacco är Skandinaviens ledande och största byrå inom IP (Intellectual Property). Med ett 360° perspektiv på IP hanterar vi allt från inlämning av patentansökningar, registrering av varumärken och domännamn, till tvistlösning, informationssäkerhet och portföljhantering.

Om föreläsarna

Anders Sparlund är senior jurist och specialiserad inom immaterialrätt. Han har erfarenhet från bl.a. advokatbyrå och domstol.
John-Aron Windolf är expert inom online brand protection och förebyggande strategier för att skydda varumärken på webben.

Om våra soppluncher

Vi bjuder på sopplunch, föreläsning, nätverkande och mingel. Du får träffa duktiga företagare, kollegor och samarbetspartners på ett trivsamt sätt. Sopplunchen hålls på olika platser i kommunen vid varje tillfälle, nästa tillfälle blir på Öijared Resort. Välkommen till en kreativ miljö för möten, samarbeten, idèutbyte och umgänge.

Vi riktar oss främst till dig som driver företag eller arbetar i Lerums- eller närliggande kommuner.

För  mer info besök: sopplunch.com
E-post: anmalan@sopplunch.com

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!