Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen på sopplunch 26 april

26
apr 2019

Välkommen på sopplunch fredag 26 april. Denna gång hålls sopplunchen på Garveriet med temat ”Hållbart företagande”.

26 april kl 11.15-13.15

Hållbart företagande

Skapa både affärsnytta och samhällsnytta

I en föränderlig värld med nya krav och möjligheter behöver alla verksamheter utveckla sitt hållbarhetsarbete, både för att kunna vara aktuella i sitt erbjudande och för att bidra till en positiv samhällsutveckling. Varmt välkommen till en inspirationsföreläsning där du får lära dig vad hållbart företagande innebär, vilka drivkrafter som finns och hur du kan lägga grunden för ett strategiskt hållbarhetsarbete i din verksamhet. Du får en introduktion till begrepp och definitioner, väsentlighetsanalys, intressedialog och hur du kan få in hållbarhet i den dagliga verksamheten. Genom ett strategiskt hållbarhetsarbete har ni goda förutsättningar att skapa värde, både för den egna verksamheten och samhället i stort.

Om föreläsaren

Anna Simmons är projektledare på CSR Västsverige, Sveriges största sektorsöverskridande hållbarhetsnätverk. CSR Västsverige är en arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan privat, offentlig och idéburen sektor samt akademi. Tillsammans för affärer och samhällsansvar.

Om våra soppluncher

Vi bjuder på sopplunch, föreläsning, nätverkande och mingel. Du får träffa duktiga företagare, kollegor och samarbetspartners på ett trivsamt sätt. Sopplunchen hålls på olika platser i kommunen vid varje tillfälle, nästa tillfälle blir på Garveriet
Välkommen till en kreativ miljö för möten, samarbeten, idéutbyte och umgänge.

Vi riktar oss främst till dig som driver företag eller arbetar i Lerums- eller närliggande kommuner.

För  mer info besök: sopplunch.com
E-post: anmalan@sopplunch.com

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!