Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen på sopplunch 3 mars

03
Mar 2017
Sopplunch 3 mars

Denna gång kommer vi att hålla till på Sjölyckan som ligger intill Nääs Fabriker. Temat för dagen är gerillamarknadsföring och under föreläsningen får du handfasta råd för att sätta igång att planera din kampanj på direkten.

3 mars kl 11.15-13.15

Gerilla för nybörjare

För den som kämpar med en begränsad budget blir det allt svårare att sticka ut ur bruset och nå in i köparnas medvetande. Där kan gerillareklamen spela en avgörande roll, eftersom den sprider sig själv och når in i fikarummen och ofta hamnar på redaktionell plats i tidningen. Gerillareklam är något alla kan göra själva. Under en timme bjuder Fredrik Olsson från Gerillabyrån Miami på tips och tricks om hur du utnyttjar dina tillgångar för att göra kampanjer som överraskar målgruppen.

Om föreläsaren: Fredrik Olsson från Miami Advertising Agency har jobbat med gerillareklam sedan 2002 för uppdragsgivare som t.ex. Volvo, Posten, Willys, Stena Line, BK Häcken och Norrlands Guld.


Välkommen att läsa mer och anmäla dig enligt nedan!

Om våra soppluncher

Vi bjuder på sopplunch, föreläsning, nätverkande och mingel. Du får träffa duktiga företagare, kollegor och samarbetspartners på ett trivsamt sätt. Välkommen till Nääs Fabriker. En kreativ miljö för möten, samarbeten, idèutbyte och umgänge.

Vi riktar oss främst till dig som driver företag eller arbetar i Lerums- eller närliggande kommuner.

För  mer info besök: sopplunch.com
E-post: anmalan@sopplunch.com

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

17
Mar 2017

Välkommen på tjejkväll 17 mars

Nu är det dags igen! Till årets första tjejkväll har vi bjudit in en sann inspiratör -
Börshajens grundare Andra Farhad. Vi får ta del av föreläsningen "Det du inte visste" - en hisnande resa mellan drömmar och verklighet. Du får även ett helikopterperspektiv på det här med investeringar och din syn på placeringar kommer aldrig bli sig lik igen.

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.