Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Välkommen på sopplunch 7 april

07
Apr 2017
bild_sopplunch_7_april

Denna gång kommer vi att hålla till på Sjölyckan som ligger intill Nääs Fabriker. Temat för dagen är gerillamarknadsföring och under föreläsningen får du handfasta råd för att sätta igång att planera din kampanj på direkten.

7 april kl 11.15-13.15

Den karismatiske psykopaten

Charmiga, smarta och supertrevliga så kan psykopater stjälpa ett företag utan att darra på manchetten. Både ekonomiskt och personellt. Som företagare är det därför mycket viktigt att kunna se varningstecknen i tid och sedan ha mod och kunskap att agera.

Om föreläsaren: Susanne Hydén har arbetat som headhunter och coach inom ledarskapsfrågor i 25 år och har identifierat många dysfunktionella ledare och medarbetare genom åren. Hon är aktiv bloggare på LinkedIn, författare till böcker inom karriär och management. I april 2017 debuterar hon skönlitterärt i novellantologin Över en Vårfika där alla noveller handlar om det vi inte pratar om.

Obs! Denna sopplunch håller vi till på Sjölyckan

Välkommen att läsa mer och anmäla dig enligt nedan!

Om våra soppluncher

Vi bjuder på sopplunch, föreläsning, nätverkande och mingel. Du får träffa duktiga företagare, kollegor och samarbetspartners på ett trivsamt sätt. Välkommen till Nääs Fabriker. En kreativ miljö för möten, samarbeten, idèutbyte och umgänge.

Vi riktar oss främst till dig som driver företag eller arbetar i Lerums- eller närliggande kommuner.

För  mer info besök: sopplunch.com
E-post: anmalan@sopplunch.com

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.