Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Drop in-vigsel

21
jun 2019

Vi upprepar vårt lyckade event med drop in-vigsel! Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker på Midsommarafton 21 juni 2019.

om vigseln, boende & mat

Vi erbjuder drop in-vigsel i vårt Båthus fredag 21 juni, helt utan förbokning. Båthuset är öppet kl 12-16, men vigslarna pågår tills att alla som kommit före kl 16 är gifta.

Dela dagen med nära och kära och njut av god mat och avsluta bröllopsnatten i ett av våra vackra, ombonade och väldesignade rum.
Boka här för bästa logipris eller kontakta oss på telefon: 031-799 63 00.

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär. Här serveras lunchbuffé och middag. Har ni andra önskemål är ni välkomna att kontakta vår restaurang så ordnar vi det.

Förbokning i vår restaurang vänligen kontakta oss på restaurang@naasfabriker.se eller 031-799 63 20.

Lunchbuffé kl 11.30-14.00
A la Carte kl 17.00-22.00

Ansök om hindersprövning

De som vill gifta sig ska ansöka om hindersprövning hos skattemyndigheten där endera parten är folkbokförd. Personer som inte fyllt 18 år, men som ändå vill gifta sig måste begära tillstånd hos länsstyrelsen. För par där ingen av parterna är folkbokförd i Lerum tas en avgift på 800 kr ut.  De som vigs kan ha två vittnen med sig som då ska kunna legitimera sig. Kommer ni själva har vi personer på plats som kan ställa upp som vittnen.

Vid frågor ang vigsel kontakta vigselförrättare: Marita Snällman tel: 0708-366 718 eller marita.snallman@lerum.se

Kontakt

Önskar du mer info om drop in-vigseln är du välkommen att kontakta oss på event@naasfabriker.se

Fotograf

Önskar ni föreviga er vigsel med vackra bilder? Fotograf Emilia finns tillgänglig för fotografering i samband med drop in-vigseln. Boka tid direkt med Emilia på emilia@fotografemilia.se eller 073-964 97 44. Obs! Måste förbokas!

Säfvelången II

Hyr vackra elslupen Säfvelången II för fotografering på sjön. Pris: 150:-/20 min. Betalas på plats via swish.

Erbjudande Ernst Forssell

Ernst Forssell har ett specialerbjudande till er som ska gifta er den 21 juni på Nääs Fabriker – 15 % på Schalins Store Collection. Boka tid för visning av ringar på naas@ernstforssell.se eller ring 0346-10127. Leveranstid på ringar är 3-8 dagar.

Alla hjärtans dag

Vi arrangerar även drop in-vigsel på Alla hjärtans dag 14 februari 2020, samma upplägg och tider som på Midsommarafton.

Varmt välkommen!

 

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

18
maj 2019

Hop-on hop-off med Säfvelången II

Säfvelången II upprepar sin populära hop-on hop-off-tur i sommar! Vi är vi ett av stoppen tillsammans med Floda och Nääs Slott. Välkommen ombord!

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!