Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Drop in-vigsel

Vi arrangerar drop in-vigsel två gånger om året, på Alla hjärtans dag och Midsommarafton. Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker under 2020!

Om vigseln – nya riktlinjer

Vi erbjuder drop in-vigsel i våra fint dekorerade Båthus nere vid sjön. På grund av rådande omständigheter har vi ändrat upplägget kring vigseln denna gång. För att undvika trängsel och köbildning kommer vi att behöva ta emot förbokning på alla tider. Det går att välja tider mellan kl 11-16 och man behöver ha en bokad tid för att kunna vigas.

SÅ HÄR BOKAR DU TID FÖR VIGSEL
Bokning sker vardagar kl 10-14 till vår bröllopskoordinator Sara Berg på telefonnummer: 070-212 55 49. Efter att ni har kommit överens om tid med vår bröllopskoordinator mailas en bekräftelse till er.

Först till kvarn gäller på tiderna så skynda dig med din anmälan!

För att kunna genomföra vigslarna enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer gör vi en rad åtgärder. Vi har våra två Båthus öppna för vigseln. Båda lokalerna är luftiga och rymliga och vi släpper in endast ett brudpar med gäster åt gången. Registrering vid ankomst sker i annan lokal. Vi öppnar även upp fler andra lokaler där vi erbjuder sittplatser och ytor där man kan vistas i väntan på sin vigseltid eller direkt efteråt. Vi erbjuder en trerätters lunch i restaurangen istället för vår ordinarie lunchbuffé och på kvällen serverar vi en grillmiddag där tillbehören kommer till bordet istället för på buffé. Läs mer om maten nedan, vi önskar förbokning även här för att kunna erbjuda er som gäster en så bra och trygg upplevelse som möjligt. Vi uppmanar även er som gäster att försöka hålla avstånd till övriga sällskap och att begränsa antalet gäster om det går. Tack för visad förståelse!

Boende & mat

Dela dagen med nära och kära och njut av god mat och avsluta bröllopsnatten i ett av våra vackra, ombonade och väldesignade rum.
Boka här för bästa logipris eller kontakta oss på telefon: 031-799 63 00.

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär. Här serveras lunch och grillmiddag. Har ni andra önskemål är ni välkomna att kontakta vår restaurang.

Lunch kl 12.00-15.00
Trerätters lunch med midsommarinspirerad förrätt med sill och gravad lax, varmrätt (kött eller fisk) samt dessert från våra konditor Disa, Årets Konditor 2018.

Grillmiddag Sharing Style kl 18.00-22.00
En av våra kockar står på terrassen vid vår stora BBQ-grill och grillar nötkött från Ölanda Säteri, kyckling från Mowitz Gård, majs, halloumi, lax och olika korvar. Till bordet serveras en tillbehörsplanka med varma och kalla tillbehör och såser samt salladstallrik. Efter grillningen väntar något sött från våra konditorer.

Förbokning krävs! Vänligen kontakta restaurangen på restaurang@naasfabriker.se eller 031-799 63 20.

Ansök om hindersprövning

De som vill gifta sig ska ansöka om hindersprövning hos skattemyndigheten där endera parten är folkbokförd. Personer som inte fyllt 18 år, men som ändå vill gifta sig måste begära tillstånd hos länsstyrelsen. För par där ingen av parterna är folkbokförd i Lerum tas en avgift på 800 kr ut.  De som vigs kan ha två vittnen med sig som då ska kunna legitimera sig. Kommer ni själva har vi personer på plats som kan ställa upp som vittnen.

Kontakt

Önskar du mer info om drop in-vigseln är du välkommen att kontakta oss på event@naasfabriker.se

Fotograf

Önskar ni föreviga er vigsel med vackra bilder? Fotograf Emilia finns tillgänglig för fotografering i samband med drop in-vigseln. Boka tid direkt med Emilia på emilia@fotografemilia.se eller 073-964 97 44. Obs! Måste förbokas!

Erbjudande Ernst Forssell

Ernst Forssell har två fina specialerbjudande till er som ska gifta er på drop in-vigseln:
– 15 % på Schalins Store Collection
– handla ringar från Ernst Forssell Collectées för minst 18 000kr och få med ett halsband med labbodlad diamant 0,10ct (värde 3500kr)

Boka tid för visning av ringar på naas@ernstforssell.se eller ring 0346-10127. Leveranstid på ringar är 3-8 dagar.
Ute i sista minuten? Hinner du inte få dina ringar, lånar vi ut ringar till själva vigseln.

Alla hjärtans dag

Vi arrangerar även drop in-vigsel på Alla hjärtans dag 14 februari 2021, samma upplägg och tider som på Midsommarafton.

Varmt välkommen!

 

Uppleva