Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Drop in-vigsel midsommarafton

23
Jun 2017

Vi upprepar vårt lyckade event med drop in-vigsel! Välkomna att gifta er på vackra Nääs Fabriker på midsommarafton, den 23 juni 2017.

om vigseln, boende & mat

Vi erbjuder drop in-vigsel fredag 23 juni, helt utan förbokning. Båthuset är öppet kl 12-16, men vigslarna pågår tills att alla som kommit före kl 16 är gifta.

Dela dagen med nära och kära och njut av god mat och avsluta bröllopsnatten i ett av våra vackra, ombonade och väldesignade rum.
Boka här för bästa logipris eller kontakta oss på telefon: 031-799 63 00.

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalorna får miljön en speciell känsla och atmosfär. Här serveras lunchbuffé och middag. Har ni andra önskemål är ni välkomna att kontakta vår restaurang så ordnar vi det.

Förbokning i vår restaurang vänligen kontakta oss på 031‑799 63 20 eller restaurang@naasfabriker.se

Lunchbuffé kl 12-15
A la Carte kl 17-22

Ansök om hindersprövning

De som vill gifta sig ska ansöka om hindersprövning hos skattemyndigheten där endera parten är folkbokförd. Personer som inte fyllt 18 år, men som ändå vill gifta sig måste begära tillstånd hos länsstyrelsen. För par där ingen av parterna är folkbokförd i Lerum tas en avgift på 800 kr ut.  De som vigs kan ha två vittnen med sig som då ska kunna legitimera sig. Kommer ni själva har vi personer på plats som kan ställa upp som vittnen.

Vid frågor ang vigsel kontakta vigselförrättare: Marita Snällman tel: 0708-366 718 eller marita.snallman@lerum.se

Fotograf

Önskar ni föreviga er vigsel med vackra bilder? Fotograf Linda Jönér och Oskar Allerby finns tillgänglig för fotografering i samband med drop in-vigseln.

Boka tid direkt med fotograferna:
Hemsida
E-mail: lindamartinjoner@gmail.com
Telefon: 073-990 93 64
Obs! Måste förbokas!

Säfvelången II på plats

Passa på att ta er bröllopsbild med vår vackra elslup Säfvelången II. Båten finns på plats under drop in-vigseln och finns tillgänglig för alla som gifter sig och vill pryda sina foton med något extra!


Foto: Linda Jönér & Oskar Allerby

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.