Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Helgmys

Helgmys på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang är inget vanligt mys. Många av våra gäster inleder vistelsen med ett träningspass i vårt välutrustade gym följt av ett besök i vårt nybyggda Badhus. Efter serveras tvårätters middag komponerad av våra kockar och kanske en drink i baren. Efter en god natts sömn i sköna sängar väntar en generös frukostbuffé.

Pris från 855 kr/person

Helgmys på Nääs Fabriker inkluderar

  • En natt i delat standard dubbelrum
  • Tvårätters middag (förrätt och vamrätt)
  • Tillgång till Badhuset och gym

Paketet bokas här eller via telefon 031-799 63 00 alternativt hotell@naasfabriker.se.

Detta erbjudande gäller helger under vår och höst 2017.

Boka en extranatt

I samband med våra paket är det många som önskar bo en extra natt hos oss på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang. Vill ni boka in en extranatt inklusive stor frukostbuffé, fråga efter vårt bästa pris!

Observera att erbjudandet gäller enbart i samband med våra weekendpaket.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.