Paket & erbjudanden Webbshop/presentkort Intranet Integritetspolicy EN / SV
Meny

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Fotograf Linda Jönér om Nääs Fabriker

”Jag har min studio på Nääs Fabriker sedan ett år tillbaka och området har under den här tiden blivit en del av hela min identitet som fotograf.” Den fantastiska arkitekturen i området, sjön och min studio med sina fyra meter i takhöjd och fönster i tre väderstreck – bättre än så här blir det faktiskt inte”.

Linda bor nära Nääs Fabriker, i Floda bara 8 km bort, så hon cyklar till och från jobbet. När Linda letade efter en studio 2013 hade hon ganska speciella krav, inte minst på själva lokalen men också att den skulle ligga nära Floda. Nääs Fabriker blev ett enkelt val. ”Här fick jag de stora ytor jag sökte, vackert naturligt ljus och en oslagbar fond till många av mina fotouppdrag. Dessutom en trygg plats för min utrustning.”

På frågan vad som särskiljer Nääs Fabriker från traditionella kontorsmiljöer svarar Linda att Nääs Fabriker inte går att jämföra med traditionella kontorsmiljöer. ”Alla som kommer hit blir hänförda av platsen, arkitekturen, lokalerna, hotellet – ja hela området”. Men den stora skillnaden, menar Linda, ligger i gemenskapen mellan de många småföretagarna på Nääs Fabriker. ”Vi är nästan som kollegor, och det betyder jättemycket; vi umgås, hjälper och förmedlar uppdrag till varandra”.

Fakta om Fotograf Linda Jönér

Linda Jönér har drivit företaget Fotograf Linda Jönér sedan 2007 och har sedan dess försörjt sig på verksamheten. Hennes specialistområden är bröllop, personalfoton, familjebilder och arkitektur. Nääs Fabriker är ofta fonden i porträttfotona som Linda tar.

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!