Meny
Intranet EN / SV

Spinnerivägen 1, 448 51 Tollered 031 – 799 63 00, hotell@naasfabriker.se

Kreativ mötesmiljö på sjön

Vill ni ha en annorlunda miljö för att få igång kreativiteten på ert möte? Då rekommenderar vi vår Duffy för en tur på Sävelången.

Duffy – Hyr vår Duffy, elbåt med tak för 12 personer för en tur på Sävelången.

Pris: 1 000 kr/timme (kapten ingår ej)

 

Övriga aktiviteter på sjön

Kanoting – Hyr kanoter och njut av en tur på sjön Sävelången. Pris: från 300 kr/kanot

Speedcats – gokart på vatten! En rolig och fartfylld aktivitet som alla kan delta i. Vi vet att en stund tillsammans med oss på bryggan stärker alla företags-  och kompisgängs resultat och laganda.

Pris: på förfrågan

 

Kontakta oss på 031-799 63 10 för mer information!

Dela sidan: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Uppleva

Vår egen doft

Nu finns våra doftljus till försäljning både hos
Bomullsfabriken och i vår hotellreception. Vi har, tillsammans med Hing Organics, tagit fram vår alldeles egna doft av bomull, sandelträ och citron. Ljusen är ekologiska och handgjorda i Piteå av rena och naturliga ingredienser, helt utan skadliga tillsatser eller parfym. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Tips från bröllopsfotografen

Vi får många frågor om detaljer kring bröllop och fest och en återkommande är tips om fotograf eller vad man ska tänka på vad gäller fotografering vid såhär stora tillfällen. Fotograf 
Linda Jönér har sin fotostudio hos oss på Nääs Fabriker och har lång erfarenhet från just bröllopsfotograferingar. Vi frågade om tips och här är lite rekommendationer som kan vara bra att tänka på.